29 oktober 2013

Det susade till rejält...

Det susade till rejält när stormen drog förbi, några nedblåsta träd och strömlöst. Visserligen kom jag hem, några timmar senare och lite sicksack mellan trädtopparna...och så klart alltid klädd med ficklampa, det finns små nätta ficklampor som platsar så bra i väskan eller fickan. Nu är strömmen tillbaka och det blir inte mycket gjort här ikväll...kan jag lova.


8 kommentarer:

G:a Affären sa...

Vilken tur att inget hände dig, eller bilen. Det är otäckt när träden står och vajar och man inte riktigt vet hur det ska gå.
Så fina vantar du stickat!
Ficklampa är alltid bra att ha, och så syns man också.

Kramar
Cia

Melody and M.E sa...

Så modig du var som vågade dig ut i stormen! Här vågade vi knappt gå ut i trädgården! Vi fick ett kortare elavbrott även i kväll när det var dags att laga mat, så då gick luften ur mig! Men efter 20 minuter kunde jag ta tag i matlagningen igen! Inga flera hösstormar i år om jag får bestämma!
Kram M.E

Designe sa...

Oj så vackert! Men du...visst är det ditt hem på och i senaste numret av Hus&Hem? Jättejättefint reportage! :)

kram

Annas röda stol sa...

Ja det stämmer :) Pirrigt men så kul att få besök av duktiga Johanna och Lina. Kram

Becka [fotoblogg] sa...

Åh, så fabulöst mysigt.
sv: Så himlans glad jag blir, verkligen. Tack käraste du!
Kramar. ♥

Villa Vinkelhaken sa...

Alltså den där muggen är ju bara såå fin! :)

Kram Jenny

Madame Edith sa...

Läste i kommentaren ovan, vad kul med reportage :D Själv backar jag alltid ur när jag blir tillfrågad, jag vill samtidigt som jag inte vill... måste ju ut och köpa tidningen, nyfiken!!


Kram Madame Edith

Home2tiny sa...

Men wow vad kul att du är med i Hus o Hem, blir att löpa o köpa magasinet imorgon. Ja fy vad läskigt det vad med stormen, tur att allt gick bra. Kramisar Tina