13 mars 2013

Nytt virkat och secondhand virkat...

Lite nytt virkat av bomullsgarn, har inte bestämt mig om det ska bli stolsdynor. Jag kanske syr ihop de till en filt istället. Sen har jag handlat grytlappar på secondhand i skick, som helt oanvända. Grytlappar är något som jag nästan alltid hittar och de kostar knappt nåt. Jag såg en tjej som sydde ihop en massa grytlappar till ett överkast, sådan kreativitet är underbar och tanken att ta till vara på detta fina hantverk.

11 kommentarer:

Unknown sa...

Åh nu svimma jag lite för guuu så snyggt du har virkat....Önskar att jag hade det tålamodet...;))

Ha en skön kväll fina du...
Kraaam!!

Vardag och flärd sa...

Fina rutor du virkat, gör du en filt har du något som värmer gott, jag har en mormorsfilt på benen nu när det är ruggiga kvällar.
När jag var ung virkade jag många sådana grytlappar och slängde dem när jag angreps av sinnesförvirring (tala inte om det för nån!). Jösses vad jag ångrar mig!
Kramar Eva

Annas röda stol sa...

Eva! Jag lovar, ska vara tyst :)))

Vibeke Sæther Svenningsen sa...

Herligt!!!!Synes det er så morro at du liker Carl Larsson å setter fram bildene hans slik du gjorde i innleggene under her :)Elsker også han stil,former og farger ,han er en av mine favorittkunstnere også.Har du vært på hans museeum noen gang? Dit ønsker jeg å ta turen engang,synd det er så laaaangt å kjøre.Ha en fin kveld kreative Anna:)

nattugglan sa...

Men så mycket vackert du visar! "byttorna! som påskliljorna va planterade i va så himla snygga!!!Grytlapparna va oxå fina..jag brukar virka såna ibland då lusten kommer på..fina mormorsrutor oxå.. fin till en filt..Och hundtavlan,, haha den va häftig. ha en bra vecka.

Susi sa...

What lovely yarn and great potholders! xo

CreandoPhoto sa...

Jaaa! Det har jag tänkt. Att sy ihop en massa grytlappar till en pläd :)

Jag har sytt ihop en massa virkade dukar till en löpare för länge sen. Fint det också :)

Kramar

A House With A View sa...

Sååååå himla charmigt!!! Riktigt fint!!! Och så vackert det skulle bli att göra en en pläd! Tror det skulle bli jättefint med stolsdynor också!

Hoppas få se vad du bestämmer dig för att göra :)

Kraaaaaaaam aka

Carinaserier sa...

Vackert virkat! Och vilken bra ide att göra ett överkast av grytlappar, det skulle ju bli hur snyggt som helst!

Sirpa sa...

Hej! Tack för dina fina ord hos mig!
Mycket fint! Man kan ju hitta från loppisar allt möjligt fint! Hihii gillar tavlan där nere, super rolig!:) Och vad du har hunnit...böcker, blommor! Just, min påsklilja dog redan:/
Har en fin torsdag!
Kram Sirpa

Anonym sa...

Oooo,va mysigt att se...Min mamms virkade massa sånna :)
/Kram