21 januari 2013

Uppsala Ekeby och en kräfta

Lite mer från mitt loppisbesök i helgen. Gamla tallrikar från Uppsala Ekeby och en skärbräda med kräftmotiv. Jag är ett fan av just Uppsala Ekeby och har redan denna modell med spiralen fast i grönt, nu hittade jag fyra i gult och hoppas på att vid ett annat tillfälle hitta fler. Det är lite så jag gör på mina rundor, det kan lätt bli att man inte bryr sig om tallrikar och annat bara för det inte är 6,8 eller 12, så tänk på att ni kan finna fler vid andra tillfälle. Skärbrädan med kräftan är ju inte aktuell vid denna årstid, men den blir fin på kräftkalaset i Augusti.

5 kommentarer:

Vita små hjärtan sa...

God morgon!
Vad roligt det är när man hittar fina fynd då man är ute på sina rundor!
Ha en fin start på nya veckan.
Kram Agnetha

Queen of Kammebornia sa...

Åh, vad jag trivs hos dig Anna! Och nu har jag läst i kapp också :) Uppsala Ekeby är verkligen speciellt för mig, min morfar tyckte så mycket om deras saker :)

Anonym sa...

Jättefin skärbräda ♡ ...
Ha en underbar dag/Kram!

Ett ögonblick sa...

Hej!!
Tack för besöket hos mig:)

Vilken underbar blogg Du har!!! Färgstark och glad, sjuder av liv...gillar skarpt att Du återvinner, det blir en sån glädje i saker när dom inte hamnar på tippen utan får ett nytt liv... där är det ju bara fantasin som sätter stopp för vad man kan återanvända till. Uppsala Ekeby har många fantastiskt fina saker, är själv ägare till några stycken (arv efter mor och far).
Jag kikar snart in igen...sonen behöver hjälp så jag måste kila.

Ha det gott!!
//lisamaja

Vardag och flärd sa...

Härliga fynd och du gör så att man får upp ögonen för fina saker! Du är bäst, Anna!
Jag har sett en liknande skärbräda och jag samlar faktiskt på skärbrädor, roligt att variera med olika tider.
Ha en fin dag!
Kram Eva