3 januari 2013

Sagogryn....

Risgrynsgröt gillar vi, men pärlgröt är populärare. Dessa små vita pärlor som kokas med mjölk och blir en härlig sagogröt med genomskinliga pärlor. När mina barn var små var det ofta sagogröt som önskades till kvällsmat.

2 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Sagogröt åt jag som barn! Finns det verkligen sagogryn att köpa fortfarande?
Hannus bok Vinterkalas i ditt förra inlägg älskar jag, en bok som man bara kan läsa och njuta (men jag har gjort många av hans recept också, senast grönkålspaj på julafton)!
Kramar
Eva

Madame Edith sa...

Sagogröt :) Men hur underbart låter inte det, skulle ju få varenda unge att gilla gröt!

Tack snälla för din kommentar på min blogg ikväll. Har funderat alldeles för mycket på mitt bloggande idag. Vill ha många besökare samtidigt som det stundtals känns lite läskigt att hamna så i centrum som man gör i sin blogg. Men mest kul är det ju i alla fall.

Stor kram till dig!