18 december 2012

Rokoko och snöänglar

Jag skulle kunna välja en stund idag, att ligga på min rokokosoffa eller gå ut och göra snöänglar innan snön töar bort. Som mycket annat så är jag extra svag för gamla lampskärmar. Tavlan med snöänglar är broderad...smått..smått.

9 kommentarer:

homebyCaroline sa...

Villen fin soffa! Jag skulle ockdå vilja ha något likande men där säger min man stop :)

Caroline

Maria sa...

Håller fullständigt med... gamla lampskärmar är underbara!!! ...och att få ligga i soffan och filosofera vore inte heller det så tokigt! :)

Hoppas att du får en fin dag! Här har graderna hamnat under nollan igen och vi hoppas på en vit och snöfin vecka (och jul såklart)!

Ha det gott!
Kram♥

Queen of Kammebornia sa...

Det låter som bra saker att göra!

Birgittas Hus sa...

Vad roligt att det finns fler som samlar på lampskärmar. Alla mina loppisutflykter på senare tid har slutat med att jag kommer hem med någon lampskärm eller lampfot - den ena vansinnigare än den andra -till en billig penning.Tack för tipset om mandelmusslorna, hälsar Birgitta.

Fint o Fult sa...

Håller med dig, gamla lampskärmar går bara inte att motstå...jag har en precis likadan som den med tofsar på bilden, det är en favorit här och nu letar jag bara efter en lämplig fot till den...
Ut och gör snöänglar med dig! Och så kan du vila på den finfina soffan sen :)
Ha en skön tisdag på dig , kram Monica

Vardag och flärd sa...

Så fin tavlan med snöänglar är, har aldrig sett den tidigare!
Din soffa är vacker och en likadan skärm som den som ligger lite på sned gjorde jag på lampskärmskurs en gång (den ligger på vinden fortfarande för jag har inte hittat nån plats till den). Det var så roligt att göra lampskärmar så det skulle jag kunna tänka mig att göra igen.
Ha en fin dag!
Kram Eva

Designe sa...

Vilken underbar tavla! Superfin rokokosoffa! Låter härligt att ligga på rokokosoffan och göra snöänglar oxå!:) Här kommer det ytterligare liiite snö nu! Sen ska det bli kallare så då blir det fint! Kram :)

Black Iris sa...

Vilken härlig tavla, men säkert jobbig att sy.. Jag blir så glad när jag kikar in här hos dig. Alla färger som sprakar och speciellt förtjust är jag i din röda kudde i högerspalten..

Kram Maidi

Johanna sa...

Låter som bra val båda två. Soffan är underbar,jag skulle så gärna vilja ha en men då måste jag flytta först för här får den inte plats ;-)
Men lampskärmar skulle få plats,letar efter såna just nu utan resultat... men jag fortsätter!
Kram Johanna