13 december 2012

Lucia firande

13 December och Lucia firande hela dagen. Nu får jag hålla tillgodo med Lisa Larssons adventsbarn, där stjärngossen är min favorit. Den där tiden när det var Luciafirande i skolan var lite magisk, med alla tärnor, pepparkaksgubbar, tomtenissar, stjärngossar och Lucian. Nu när barnen är stora, så finns det inte något som kan få dom att klä på sig pepparkakskläder och stjärnstrutar. Men det blir en härlig dag med Lucia firande på annat håll och en massa fikat hela dagen. Så ha ett härligt Lucia firande där ute.

6 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Men visst är det så, jag saknar också tiden när sonen var liten och det skulle lussas. Men vi får väl lussa till det själva nu.
Lussekram till dig vännen
AnnaMaria

Madame Edith sa...

Mysigt! Önskar dig en riktigt fin Luciadag :)

Stor kram/M

Vardag och flärd sa...

Luciadagen går ganska obemärkt förbi när man inte har små barn hemma, det var mysigt när de var små och man gick upp tidigt och lussade.
Ha en fin dag!
Kram Eva

Queen of Kammebornia sa...

Tack, detsamma! Kram!

Vita små hjärtan sa...

Visst var det nåt alldeles spec då barnen va små och så förväntansfulla inför Lucia!!!!
Kram Agnetha

Fint o Fult sa...

Vilket fint litet luciatåg :) Ja här är barnen också "för stora" så inte blev det något lussefirande på morgonkvisten inte...inte ens sambon var villig att dra några julsånger men pepparkakor och kaffe har det iallafall blivit :)
Fin Lucia på dig, kram Monica