9 juli 2014

Jag ligger i...

Jag ligger i och målar fönster, ja det gäller att passa på medans det är regnfritt. Underbart sommarväder vi fått men jisses så trött man blir när kvällen kommer. Ha en fin kväll och nu är det fotboll som gäller så snabbt ner i soffan...och där blir det virkning tills jag somnar / Anna

8 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt & ...Visst - Fotboll nu hihi
/Sommarkvällskram

Melody and M.E sa...

Vilken ljuvlig kudde! Ja, nog blir man trött av att vara ute hela dagarna i sol och värme, men så underbart det är! Någon fotboll blir det absolut inte här, utan balkonghäng medan mannen sitter framför TVn.
Kram M.E

Anette sa...

Somriga bilder och härlig kudde.

Ha det gott i värmen

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Önskar jag kunde skriva samma, skulle måla här men jag har inte orkat, bara tanken på och stå på en stege i 30 graders värme...phu.
Bra jobbat, inte konstigt att du ramlade ner i soffan.
Kramar/AM

nattugglan sa...

Hej!! Ja du målar o står i.. o jag skulle behöva tvätta fönster..Nu har vi haft varmt i flere dar, men idag är det mulet o de snackar om åska! Blåser gör det också,,skönt på ett vis.Men det ä'r +23 o det räcker bra till om man ska orka göra nått.. <Fina saker du visar!!!

Christina sa...

så fint med allt det där röda.
Kram Christina

Rost och rädisor sa...

Fina bilder. Du får den allra vardagligaste händelse som en tallrik och en handduk att se alldeles speciella och ljuvliga ut. Läcker kudde också. Ett eget verk förstås? Flitig är du också som orkar måla i värmen. Hoppas du håller på att bli klar för till söndag ser jag fram emot minst 20 mm regn. Det ska bli skönt att få lite hjälp med vattningen.
Trevlig helg
Anette

Blommiga Rutan sa...

Hej!

Men så duktig du är som målar fönster i värmen! Nu känner jag mig lite lat, får nog ta tag i målningen av gungstolen som jag tänkt göra under semestern...
Vilken fin kudde, och täcket!
Och den vackra tallriken är underbar!

Fortsatt fin sommar
Kramar Anncathrine