25 oktober 2013

Nu har jag tjuvstartat...

Nu har jag tjuvstartat och hängt upp den minsta ljusslingan som jag hittade. Det räckte inte med det, jag köpte också hyacinter och det skyller jag helt och hållet på affären som tagit hem dem...Tavlorna är motiv av John Bauer...passar bra med lite mörka skogsmotiv nu på sluttampen av hösten. Ha nu en trevlig kväll.

6 kommentarer:

Becka [fotoblogg] sa...

Gud så fina!
sv: Du anar inte så glad jag blir, som det värmer. Tusen tack kära du!
Fredagskram. ♥

A House With A View sa...

Supercharmigt! Och tavlorna är jättefina! Jag har faktiskt haft min ljusslinga vid spegeln uppe hela året, tänkte ta ned den efter förra julen men den känns faktiskt inte så julig när allt kom omkring :)

Önskar dig en fin helg!

Stööörsta kramizen aka

Fint o Fult sa...

Åh, har du redan hittat hyacinter! Jag har börjat fota julsaker till butiken och måste medge att jag börjar få lite jullängtan...fast solen skiner och hösten är alldeles fantastiskt vacker just nu :)
Ha en fin helg på dig, kram Monica

Johanna sa...

Så härligt att tjuvstarta...hyacinter är en riktig favorit!
MEN jag ville ju eg säga att Å vilket härligt hem ni har(det har jag ju iofs redan förstått) men det var så kul att se mer av det och större bilder i nya HUS & HEM!!! Härlig inspiration Anna!!
Kram Johanna

Johanna R sa...

Åh John Bauer tavlorna!!!

Kulturtanten och Lilla gummann sa...

Aha, man borde alltså köpa sig ett nummer av Hus och hem...

Jag känner en sån längtan att få sätta upp ljusslingorna utanför stugan. Det är ju så förtvivlat mörkt här hos mig. När kan man möjligen få hänga upp dom?