2 mars 2013

Att få vara kvar...

Jag har vänner som alltid låter det vara en julsak kvar. Det kan vara en liten tomte som står skymd någonstans. Jag har den här lilla ljusstaken kvar året om, ja den är så liten så det finns inte ljus som passar. Den brukar få en ny plats varje år, nu bland böckerna i köket.

8 kommentarer:

Sirpa sa...

Hej! Jag tycker att den ser nästan ut att den stå där och väntar på något:) Har du provat ljusena som är menat till såna klockspel, de är ju liten. Jag använder såna till en liten ljusstake. Önskar dig en skön lördag!
Kram Sirpa

Emilia sa...

Gör sig bra som bokstöd tycker jag! Själv har jag ännu inte tagit bort tomteluvan från min provdocka, och några julgransprydnader ska snart få flytta in i påskriset ;)

Rapport till Vänfors sa...

Å, din fredagsdukning...den gillade jag. Tror aldrig jag sett svarta engelska tallrikar, skitsnygga.
Konstigt egentligen detta med julpynt. Nej, jag tar bort mitt men har enorma problem med att lägga bort själva lådan. Skäms att säga men den kan bli stående i månader vissa år.
Ha en fin kväll.
Kram Annika

Vardag och flärd sa...

Vilken kul grej att ha något kvar!
Förr inlägget: du är fantastisk på att ta vara på gamla broderier, så snyggt med fjärilen påsydd! Och kannan är jättesöt!
Ha en mysig kväll!
Kram Eva

Ewa`s Galleri sa...

Rokig ide att låta något vara kvar
Ha en fortsatt skön helg

Unknown sa...

Så julen som varar ända till påska ... den varar för evigt för en lycklig ljusstake! Fint!

Kram
Pernilla

Maria sa...

Vilken söt liten ljusstake! Den passar bra där den står med sin röda fina färg! :) Här har vi också julsaker framme året om... men det är mest för att vi inte får med dem när vi städar undan julen och för att vi inte ser dem sedan... ;)

Fin lördagkväll och fortsättning på helgen önskar jag dig!
Kram♥

Becka [fotoblogg] sa...

Åh så fint.
sv: Åh, den krämiga tomatsoppan är verkligen god. Rekommenderar jag varmt!
Lördagskramar. ♥