15 januari 2015

Jag vill hellre ha en vit gräsmatta...

Idag passar det verkligen med Tulpanens dag, nu behöver vi färg i allt grått väder det känns som alla dagar är lika grå och jag vill hellre ha en vit gräsmatta och inte i grönaste grönt som den är nu. Tack för alla fina kommentarer som ni tar er tid att skriva :) de värmer gott / Anna

11 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Även jag skulle just nu, när halva januari gått, ha en vit gräsmatta. Det är ju nu det är vinter och ska finnas snö. Men både snö och kyla kommer säkert.
Fin kväll på dig!
Kramar Eva

Halmhatt och mamelucker sa...

Här är bara urrväder just nu. Halkigt och nu regn uppepå det. Jag vill ha fin snö och ett par grader kallt, tack så mycket.
Så fin gardin du har!
Jättesöt och passande just nu.
Kram Annika

HWIT BLOGG sa...

Ja nog är det grått alltid...men i morse hörde jag ett visst fågelkvitter som gjorde mig på gott humör, vi går mot ljusare tider!
Varm kram,
Titti

Unknown sa...

Skjønner deg godt. Her har snøen kommet nå og det er deilig hvitt ute. Lyst og rent, herlig.
Klem fra Marit

G:a Affären sa...

Först kämpade jag med snöskottning men nu hör jag att det porlar i stuprören... Jag vill helst ha vit och fluffig snö hela januari och februari. Idag ska jag passa på att göra en snögubbe, något kul ska det vara med kramsnö.
På vägen hem idag ska jag köpa med mig en bukett tulpaner, det blir lite mer helg så. Vilken fin applikation det sitter på gardinen!
Önskar dig en fin helg!

Kramar /Cia

Anonym sa...

Så vackra Tulpanfoton ♡ ...
/Kram

Signes sammensurium sa...

Nydelige bilder! Ja, det er hele gråtoneskalaen ute om dagen, det loves snø hos oss til uka.......
Riktig god helg til deg!
Klem fra Signe.

Meta sa...

Undrar om det är så att vi får en fin sommar nu då när allt vatten singlar ner alla redan.Då kan vi ju vara glada för att de är så grått och blött.
Annars vet jag inte om jag gillar det.
Ha en fin helg
Kram Meta

House and Garden by Bia sa...

jaa här har vi vitt...och lite mer är på gång också...men det har tinat i två dagar nu, för vi har haft plusgrader, men det ska bli lite kallare ;))...så fint där i fönstret;)
Kram

Anonym sa...

Ja, gräsmattan var förvånande grön för mej, trodde det skulle var lite mer grå-brunt i Sverige utan snö. Men tulpanernas glada färger lyser upp!

Unknown sa...

Tulpanerna kommer verkligen med ett löfte om att det snart är vår. De behövs så väl nu.
Kram Maria