11 januari 2015

Jag behåller min fina vintertavla...

God kväll!! Hoppas ni har det bra och inte farit illa i stormen. Vi klarade oss utan strömavbrott men några träd vältes omkull, annars är allt bra. Ni har nog redan kastat ut julen, ja här kommer granen att åka ut imorgon...jag lovar!!  Jag behåller min fina vintertavla ett tag till :) Ha det gott / Anna

11 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Tavlan kan du ha ett bra tag till, verkar som det blir vinter nu. Här åkte det sista av julen ut idag, utom några ljusslingor. Skönt att ni klarade er bra i stormen också.
Kramar/AM

HWIT BLOGG sa...

Finfin tavla...ja granen är ute men barren är kvar! Stormen har bedarrat och det är kavlugnt nu...det var en natt att minnas! Hu!
Varm kram till dig,
Titti

anettan sa...

Ja men vinter lär det vara ett tag till så det tycker jag du gör rätt i. Kram Anette

Signes sammensurium sa...

Så herlig tavla, nå kom jeg på at jeg glemte å ta frem den jeg har som ligner......Oj, oj, hvor har jeg lagt den? Ja, det blåste godt hos oss også, og sjøen gikk veldig høyt opp, men alt gikk bra.
Fin ny uke til deg!
Klem fra Signe.

Rost och rädisor sa...

Har stjärnor och stakar kvar till Knut, men en vintertavla kan man väl ha hela vintern. Skönt att ni klarat er bra utan strömavbrott. Här har elen kommit och gått senaste dygnet. Mest gått.
Kram Anette

Maria sa...

Vilken himla vacker vintertavla, låt den få vara framme! Här är både granen och julen kvar tom tjugondag Knut.

Vad skönt att ni klarade stormen så bra! Här har det inte blåst så mycket men vi har fått snö och riktig vinter. Äntligen!

Ha det fint!

Kram♥ Maria

nattugglan sa...

jättefin vintertavla som du kan ha framme till midsommar!,, fniss.. visst kan man ha framme tavlor året runt..man har ju fram blommor o andra tavlor fastd et blir vinter, inte jag sätter bort sån.. men märkligt då en "snötavla" skall bort..Fina rosa tallrikar du har! Jag har kvar allt jul ännu, men denhär veckan tar jag nog bort det, både gran o tomtar!

House and Garden by Bia sa...

Här är julen också väck...utom några ljusslingor ;))...dom är ju inte så juliga...
Kram bia

Vardag och flärd sa...

Tavlan kan du gott ha ett tag till, det är ju nu det ska vara vinter! Jag har mina vintertavlor kvar, känns inte som jag vill ha vårtavlorna än.
Kramar Eva

Petra sa...

Gillar den där fina korgen;) Kram på dig trist med stormar som ställer till trubbel.

Halmhatt och mamelucker sa...

Korgen ser så fin ut! Behagliga färger i vintertavlan. Har skrollat ner lite och så fina bilder hos dig. Och ja jag kan också bli glad över en träbit ;)
Kram Annika