31 juli 2014

Jag förändrar rätt ofta...

Jag förändrar rätt ofta med tavlor och vaser. Nu kostar det inte mig en massa stora pengar utan det är sånt som jag redan har här hemma. Tavlor och West Germany vaser från loppis och secondhand.

30 juli 2014

Oj vad glad jag blev idag...

Oj vad glad jag blev idag och det kostade bara 80 kronor. Jag sprang på denna strykbrädan på secondhand och den är som om den vore alldeles ny...mönstret, färgerna och de röd-oranga benen. Nu är det ju så att min lilla Mini cooper inte rymmer speciellt långa saker, men det funkar med att transportera en strykbräda modell större...det var väl inget, du har haft större saker än så sa mannen min, men det kanske är dags för takräcke!!

28 juli 2014

Det blev sommarkoppar...

Jag lovade er att visa mina loppisfynd från i lördags och här kommer ett helt gäng med bilder. Det blev sommarkoppar, en röd mandelkvarn, några röda tallrikar från England, grytlappar, hyllpapper och ett blommigt gammalt grytunderlägg.

26 juli 2014

Morgonen började med...

Morgonen började med en loppisrunda och jag fick med mig några saker hem...kaffekoppar,mandelkvarn mm...ja ni får se en annan dag. Lite svalare väder men inte mycket till regn så då passade jag på att baka ananaspaj...och det satt riktigt fint med kaffekalas i skuggan. Ha en trevlig fortsättning på helgen / Anna

24 juli 2014

Sommar och Juli...

Sommar och Juli...kan det bli bättre. Här går vi på lite sparlåga medans de fyrfota kör simskola. Ha det fint i värmen / Anna

22 juli 2014

Oj då...nu blir det bildbomb!!!

Oj då...nu blev det bildbomb!!! Detta här har jag haft för mig idag när det varit 28 grader i skuggan, fast på övervåningen är det svalt och skönt. Jag har tapetserat med Sandberg och Morris. Ni vet ju vad det kan vara vinklar och vråer i gamla hus. Först skulle jag bara tapetsera två fondväggar här men som vanligt följer det alltid med annat när man börjar. Så allt har fått sig ett par lager vitt och nu är det bara golvet kvar som ska få sig en strykning också. Fin kväll till er alla / Anna

20 juli 2014

Barnsligt förtjust...

Som många andra så är jag barnsligt förtjust i växten Linnea. Jag kunde inte motstå tapeten Linnea från Sandbergs och den kommer att sättas upp på övervåningen så fort jag är klar med målningen. Så här i efterhand så har jag redan köpt en ny almanacka...med Linnea och på loppis förra helgen så åkte det med en kruka...med Linnea.

19 juli 2014

Det finns med prickar också...

Ytterligare en spetsgardin från secondhand och det finns med prickar också. Ja den här kunde jag inte motstå, ni undrar väl vad man gör med gamla spetsgardiner...ja det är lite säsongsmaterial. Jag hänger upp dem framför ett öppet fönster som solskydd och för att stänga ute insekter, sen är det extra fint när gardin fladdrar till av vinden och förhoppningsvis har jag inte glömt att haspa fönstret.

17 juli 2014

Jag plockar med mig lite vilda blommor...

Jag plockar med mig lite vilda blommor hem från kvällspromenaden, ja jag tar några prästkragar från grannens tomt också...de är ändå inte hemma och har en väldans massa.

16 juli 2014

Oj!! Törs jag...

Oj!! Törs jag visa mer loppisfynd! Och det kommer mer...3 stora handmålade gamla lerfat med de underbaraste sommarblomster kunde jag inte motstå. De kommer att få hedersplatsen på bordet under sommarmånaderna, vi får trängas med tallrikar och glas.

15 juli 2014

Lite nytt...

Lite nytt från loppisrundan...eller gammalt, ja det blir alltid några stopp längs vägen. Ytterkrukor för knappt några pengar alls. Jag ska använda dem till mina kaktusar och suckulenter. 

13 juli 2014

Nu är det semester...

Nu är det semester! Så på återseende hälsar Doris :)

11 juli 2014

Ah...jag gör ju klart lite annat oxå...

Efter en hektisk vecka med att måla i skuggan hela tiden, kräver planering och att stiga upp i ottan...att jag sen knappt orkar resa sig mig upp när jag väl satt mig för att benen värker lite efter klättring i ställning och på stege. Men man får en sån där bra känsla när det är klart...och jag har bara kommit halvvägs!!! Ah...jag gör ju klart lite annat oxå :) Som att fika och vila. Tack för alla finfina kommentarer de värmer / Anna

9 juli 2014

Jag ligger i...

Jag ligger i och målar fönster, ja det gäller att passa på medans det är regnfritt. Underbart sommarväder vi fått men jisses så trött man blir när kvällen kommer. Ha en fin kväll och nu är det fotboll som gäller så snabbt ner i soffan...och där blir det virkning tills jag somnar / Anna

7 juli 2014

När termometern visar...

När termometern visar 28 grader i skuggan så går det mesta i slowmotion.
Nu blir det ägg och sillmacka och sen lägga sig på täcket tillsammans med småhundarna. Fin kväll till er / Anna