11 november 2014

Det finns så snygga...

Jag har haft pappersstjärnor i fönstren några år och tänkte att jag skulle byta ut dem mot ljusstakar. Det finns så många snygga! men rejäla priser på dem. Nu hade jag tur och hittade en ljusstake på secondhand för endast 40 kronor och stjärnan för en tia. Vill ni fynda bland julsaker så gå på secondhand, nu när det är säsong för julsaker. Ha en bra dag / Anna

10 kommentarer:

Unknown sa...

Virkelig masse fint å finne på Second Hand. Tror snart det meste av julepynten min er kjøpt brukt... Julestaken din var flott. Det trehvite er fint synes jeg.
Klem fra Marit

Rost och rädisor sa...

Snygg, men metallstjärnan tycker jag ännu mer om. Själv har jag köpt ett helt gäng.
Kram
Anette

Vardag och flärd sa...

Ja, det finns mängder av julsaker på second hand, sist jag var där köpte jag jultallrikar (såna man satte upp på väggen förr), jag ska ha dem att servera förrätten (sill och äggost) på julbordet. Och som mattallrik ska jag ha mormors och morfars tallrikar. Det blir fint.
Ha det gott!
Kramar Eva

Melody and M.E sa...

Efter som jag aldrig slänger julsaker så finns det en mängd adventsstjärnor och ljusstakar i mitt förråd!
Många av dem kommer jag nog aldrig plocka fram igen, vore kanske på sin plats att rensa ut och lämna dem till Röda korset!
Kram M.E

Annica sa...

Ja nu är det dags att fynda julsaker!!

Ha en fin kväll!
KRAM Annica

Vardag och flärd sa...

Kikar in igen o berättar att jag fyndade en mässingsliknande adventsstake och en plåtstjärna idag (plus mattor och en härlig ljusbricka), ska inte ha dem i fönstret utan de ska få lysa upp något annat ställe i hemmet. Inte likt mig att handla julsaker så tidigt men nu blev det så.
Kramar Eva

anettan sa...

Ibland ska man ha tur....du har det ganska ofta tycker jag haha. Kram Anette

House and Garden by Bia sa...

Har varit på Myrorna och sett att dom har mycket julpynt där...men jag har inte köpt något där, men förra veckan stod jag och höll i både det ena och det andra, men köpte inget ;)...själv ska jag stå i Folkets park snart igen och sälja...sååå kul!...sist köpte jag två saker som jag kommer att visa senare (jul) på bloggen...jag har lika metall stjärna men min är grå ;))
Kram bia

nattugglan sa...

Så fina saker du hittar, julstjärnan va bara så fin! De är ju pop igen dedär "metall" liknande stjärnorna.Ljusstaken va också fin, jag skulle måla den i nån klatschig färg..ha de bra!

Blommiga Rutan sa...

Så fint! Vilka fynd ! Det är verkligen roligt, och bra med second hand.

Fin kväll
Kram Anncathrine