14 september 2014

Nu ska det fixas kaffe...

Hej och trevlig kväll på er!! Hoppas ni haft lika underbart väder som vi, vilket sensommarväder det varit. Nu ska det fixas kaffe inför kvällen / Anna

7 kommentarer:

Unknown sa...

Har hatt ett stålende vær her hos meg i dag også. Og nå lader jeg faktisk opp til en liten Sverigetur i morgen. Skal til Charlottenberg på litt shopping i morgen. Gleder meg.
Klem fra Marit

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Goa vovvar och fina kuddar i förra inlägget. Och kaffe, eller kanske te får det bli till en kort valvaka här. Börjar jobba tidigt imorgon så jag får se resultatet då.
Kramar/AM

Anonym sa...

Visst har det vart ljuvligt sensommarväder :)

/Kvällskram

Vardag och flärd sa...

Du har så fint å dina hyllor! Jag har också en gammal kaffekvarn men har ställt undan den för en tid, man tröttnar ibland.
Ha det fint, vännen!
Kramar Eva

Signes sammensurium sa...

Så hyggelig å se at du er i fin form, hadde ikke skjønt at jeg hadde mistet deg fra bloggrullen, trodde du var syk eller bortreist, godt å se at du er i gang med alle prosjektene!
Fin ny uke til deg!
Klem fra Signe.

Tidevarf sa...

Tänk vilken arom på kaffet om man hade malt det som man gjorde förr. Tur iallafall att kvarnarna är så pass fina att de får finnas kvar i många hem.

Hoppas kaffet smakade gott!
Kram
Anneli

Anonym sa...

Mmmm, gillar verkligen att titta i här hos dig. Känns hemtrevligt och mysigt och roligt med någon som dricker riktigt kaffe med:)
Skorpan