15 mars 2014

Istället plockar jag fram...

Förmiddagen och en bit in på eftermiddagen gick åt till att besöka ett par loppisar och det gjorde väldigt många andra också, det beror säkert på att vårvädret tog en liten paus. Jag hittade en Paris tavla till dottern, jag kallar de så för att det är motiv därifrån och hon samlar sådana till en tavelvägg i sovrummet. Jag visar imorgon vad som fick följa med mig. Istället plockar jag fram ullgarn och funderar på vad jag ska sticka av det. 

7 kommentarer:

Petra sa...

Trevlig kväll fina Anna;) Spännande att se vad du kommer att hitta på och jag är nyfiken på dina loppisfynd som alltid. Kram/ Petra

Vardag och flärd sa...

Härligt ullgarn du har! Kul att se vad du hittar på. Jag har nyss stickat klart lovikkavantar till Julia, än behövs vantar.
Ha en fin kväll, vännen!
Kramar Eva

nattugglan sa...

Oj så mycket garn du hade av den sorten...jag har 3 nystan;(.. fina färger också.Du får visa sen vad det blev..oxå loppisfynden!

Maria sa...

Vilken ordning på de nystanen! Oj oj oj, mina nystan ligger i påsar, inknökade i ett skåp. Det där ser inspirerande ut. ;-)

Rost och rädisor sa...

Garnet ser härligt ut. Det är skönt att bara ta fram et material och låta inspirationen komma. Vad vill det bli av detta? Vad är jag sugen på? Så fungerar åtminstone jag...
Det ska bli kul att se vad du hittar på.

Allt gott
/Anette

Anonym sa...

Nu blev jag sugen på att sticka du förmedlar inspiration till 100% Spännande att få se dessa tavlor jag älskar Paris!! Kram till dig och en skön söndag// Rita

Unknown sa...

Härliga garn! Jag faller för färgerna och sen köper jag och sen börjar jag och sen...undrar jag varför det ligger så många påbörjade nystan i korgen... lär mig aldrig!

Ha det fint!

Kanske vi ses hos mig med.

lottasskaparkraft.blogspot.com