8 november 2013

Nu kan man väl säga...

Idag blir det fredagsmys...först de vanliga sysslorna sen ska jag köra och hämta min dotter och hennes hundar. Så det blir skogspromenad och go fika. Nu kan man väl säga att det går mot vintern och allt det vackra som följer med.

7 kommentarer:

nattugglan sa...

håller med dej.. fin tavla med domherrar...o kudden likaså...Idag skall jag städa lite sen hoppas jag att jag hinner sy en stund..vi får se.. dagarna rullar på ..snart pikku joulu som finnarna säger...(lilla jul)Kram

Linda - Smällkarameller & Karuseller sa...

Åh blir så sugen på att "dra igång" jag också. Men jag laddar ett tag till med att inspireras av andra tror jag. :) Fin bricka! Pepparkakor har jag dock redan smakat. Men julmusten är ännu något jag får sukta efter. Men snart så! Ha en fin helg!

Signes sammensurium sa...

Høres ut som en hyggelig fredag! Og i går fikk jeg kjøpt Hus och Hem, en herlig artikkel fra ditt hjem! Flotte broderier du har funnet der, jeg er også glad i fuglemotiver, men er nå i gang med veskeprodusjon med gamle broderier!
Ønsker deg en herlig helg!

Madame Edith sa...

Låter härligt, önskar dig och dottern en trevlig helg ♥

Kram Madame Edith

Anonym sa...

Mysigt!!!
Önskar dig en riktigt härlig fredag
Kram
AC

Kulturtanten och Lilla gummann sa...

Nu har vi köpt tidningen och läst om Dig och tittat på Ditt hus. Ja, Du har verkligen mysigt och fint hemma hos Dig. Roligt att läsa...

Home2tiny sa...

Mysigt...nu tar vi helg o jag önskar dig en härlig fredag. Kramisar Tina