27 oktober 2013

Nu varnas det...

Nu varnas det för oväder, ja något i stil med stormen Gudrun och det hoppas jag verkligen inte. Då var vi utan el och vatten i nästan 2 veckor...men det kan ju inte bli lika illa, för då rensades det bort väldigt många träd. Ja i alla fall så förbereder vi oss med ved, ljus, ficklampor och vatten. Innan idag så var det nästan 15 grader varmt och helt vindstilla. Jag gick i skogen och spanade in julgranar och tittade på allt det vackra.

4 kommentarer:

Melody and M.E sa...

Här har vi gått runt i kväll och plockat bort allt från trädgården som kan tänkas blåsa iväg! När Gudrun drog fram hade vi 6 stora almar utanför huset och då var vi rädda att de skulle blåsa ner över oss. Tur att vi inte visste hur sjuka de var för då hade jag varit ännu mera orolig, men nu är de borta! Men vi hoppas på att det stormen lugnar ner sig på vägen hit!
Har smakat på glöggen? Här läser jag glöggrecept för fullt! Kram M.E

Vardag och flärd sa...

Bevare mig, måtte det inte bli som när Gudrun drog fram!
Rädda alla lösa föremål!
Kramar Eva

Mittgodastefinaste sa...

Ja det är verkligen helt ljummet ute! Vi får hoppas att stormen inte blir så vild..

Kram jenny

CreandoPhoto sa...

Japp, jag kör förbi och inhandlar massa nödvändigheter på väg hem från nattjobb imorgon. Och så skickar jag ut familjen att plocka in resterande trädgårdsmöblemang och studsmatta. Sen är vi redo att möta vad som nu kommer :)

Ha det fint!