30 oktober 2013

Kanske har jag för mycket färg...

Vilken skitdag jag haft...allt som jag trodde jag skulle hinna med idag, det gick åt pipsvängen. Början på det roliga tog slut redan vid middagstiden med en brinnande huvudvärk...men nu känns det bättre när jag har myst med de små frallorna i sängen, ja här får bara SMÅ hundar tillträde till sängarna. Nu blir det minnen med färg, kanske har jag för mycket färg, ah...nu fixar dottern Te i köket.

5 kommentarer:

A House With A View sa...

Vad tråkigt med huvudvärk!! Men vilka suuupercharmiga skor :) Och det kan ju iiiinte bli för mycket färg :)))))

Kraaaaaam aka

Jennie Bergius - färg och kärlek sa...

Vilka fina skor! Helt underbara :) Färg är bra!

Tack! Sjalar är toppen :) Hoppas att du har en fin kväll <3 Jennie

Blan betong och gammeldags pioner sa...

Hej du härliga Anna!!! O jisses vilket underbart reportage i Hus O hem...va på Gekås i går med ett gäng ungar...och när vi körde hem så var jag bara tvungen att stanna i Värnamo o köpa tidningen..gillar din stil så mycket...är själv lite mesig när det gäller färg men älskar dina inlägg och du är så härligt färgstark!!
Ha nu en fin fortsatt vecka kramelikram från Maja

Vardag och flärd sa...

Huvudvärk förstör den bästa dag, ett eländes gissel!
Du har en härlig färgrik blogg som jag gillar i motsats till allt vitt!
Kramar Eva

Melody and M.E sa...

Fy farao för huvudvärk! Små hundar i sängen är en tröst i sådana stunder! Inte har du för mycket färg! Det är så underbart att titta in här och se hur färgerna sprakar!
Skorna är ju bara ljuvliga...
Hoppas du får en bättre dag i morgon. Själv hoppas jag på att morgondagen blir en dag utan elavbrott, så jag äntligen kan baka ut den där kakdegen som ligger i kylskåpet!
Kram M.E