22 oktober 2013

I härlig ull...

Nu håller jag på att sticka barnvantar i härlig ull. Jag får prova mig fram med storleken så det blir till att besöka några barn och deras små händer. Mina barn har vuxit ur barnstorleken och gått över till vuxenstorlek...

7 kommentarer:

nattugglan sa...

samma sak här.. de har vuxna händer alla mina barn.. Jag skall sticka pippivantar nu åt Linnea(barnbarn) som är 12 år.. har köpt härligt garn på Hemtex..Dina såg så ulligagulliga ut..

Vardag och flärd sa...

Så härliga och så fina! Jag började på ullvantar till mig men de ligger i träda ett tag, jag syr och virkar mormorsfilt just nu. Minns när jag var barn och hade lovikkavantar, jag frös aldrig.
Ha det fint!
Kram Eva

Melody and M.E sa...

Fint med stickade vantar och varmt och gott är det också så länge som de inte blir blöta! Jag minns också mina lovikavantar efter vi kramat blötsnö och hur tunga de blev när de blev våta! Hemstickade vantar till barnbarnen kanske är ett bra julklappstips, men då är det nog att sätta igång snart för oj vad tiden går fort nu fram till jul!
kram M.E

Karin sa...

Vilka fina vantar du håller på att sticka, gillar verkningen den lite rullade kanten upptill och att det inte är vikt som en vanlig lovika. Karin

Madame Edith sa...

Åh vad fina!! Skulle passa mina barn ;)

Kram Madame Edith

Maria sa...

Fina vantar. Mysigt mönster tycker jag. Själv får jag nog försöka sätta lite fart på stickorna igen om det ska bli något av. Allt gott till dig!

Daniella sa...

Veldig fin delikat farge, jeg liker også å gjøre slike ting på kveldene.