17 augusti 2013

Jag insåg när jag närmade mig...

Jo då vi hamnade på Lions secondhand, lite småsaker fick följa med hem och detta täcket för 50 kronor. Helt och fint men en behövande tvätt är vad som fattas. Hjärnsläpp fick jag...nog, jag insåg när jag närmade mig min tvättmaskin, modell större...att detta kommer aldrig att gå...så klart fick jag bara in halva täcket. Jag som alltid fixar att tvätta täckena som jag köpt. Men kosta vad det vill för rent och fräscht ska det bli, så på måndag blir det en tur till kemtvätten. Så om en vecka ska ni få se det röda täcket i sin helhet.

9 kommentarer:

A House With A View sa...

Suuuperfint täcke, fin färg och vackert mönster. Vilket fynd! Förstår att du kostar på en kemtvätt :) Synd dock att täcket inte fick plats i din maskin.

Önskar dig en finfin helg!

Kraaaaaam aka

Anonym sa...

Riktigt vackert täcke :)
Ha en skön Söndag/Kram Annmi

Fru Vallmo sa...

Vilket superfynd! WOW

kavallinskan sa...

Vilket vackert täcke! Vilket fynd!
Kram viktoria

Maria sa...

Ja det täcket är sannerligen värd sina slantar i tvätt! Jisses så fint!!! Gläds med dig som hittar så många fina, gamla täcken!!!

En skön söndagkväll önskar jag dig!
Kram♥

Vardag och flärd sa...

Himmel, vilket vackert täcke! Och vilket pris! Givetvis ska du kosta på det en kemtvätt.
Kramar Eva

Johanna sa...

Håller med, vilket fynd Anna!
Kram

Queen of Kammebornia sa...

Åh, vilket fint täcke!

G:a Affären sa...

Täcket påminner om mitt och det är så vackert! Jag tror det var bra att du inte fick in det i tvättmaskinen, det är vadd inuti och kan därför vara svårtorkat. Jag kör också kemtvätt för att vara på den säkra sidan.

Kramar
Cia