15 juli 2013

Först ska jag bekänna...

Först ska jag bekänna att något solande på bryggan blev det inte. För tusan vad blåsigt och molnigt det blev. Istället tog vi bilen och for ut en sväng. Det blev fika och ett par nya sommartofflor. Så nu ska jag se hur länge det dröjer innan jag vrickat fötterna. Bild från Instagram.

9 kommentarer:

Queen of Kammebornia sa...

Nu har jag läst ikapp, och jag blir lika inspirerad och glad som vanligt! Stor sommarkram till dig!

Unknown sa...

Härligt me trätofflor,det är absolut de bästa sommar skorna. Ja behöver köpa ett par nya ja med, de ja har nu har blivit lite utslitna :)

Kram Malin

Maria sa...

Mysiga trätofflor och ibland är de väldigt praktiska. Det där vädret, det går liksom aldrig att lita på det riktigt men det kanske är charmen. Rätt som det är överraskar solen ...

Melody and M.E sa...

Snyggaste trätofflorna jag sett den här sommaren! Förr målade jag alltid min egna, men nu för tiden blir det kurbitsmålade från Nusnäs!
Kram
M.E

Min plats i solen sa...

Fika och sommartofflor tycker jag låter som ett utmärkt alternativ till solande på bryggan. Och vilka tjusiga sommartofflor sedan. :)

Tänk att det alltid är lite ovant att gå in nya tofflor. Det tar ett tag att hitta det rätta knycket. ;)

Gå försiktigt Anna och ha det fortsatt gott i sommaren.

Kram Lotta

Melody and M.E sa...

Snyggaste trätofflorna jag sett den här sommaren! Förr målade jag alltid min egna, men nu för tiden blir det kurbitsmålade från Nusnäs!
Kram
M.E

Hanna sa...

söta tofflor.
Ha en fin dag
Kram
HAnna

A House With A View sa...

Åååh sådana vill jag också ha!! Jättefina tofflor :) Det går inte att få för många träskor, jag har flera, älskar dem :) De senaste paret köpte jag i våras, ett par röda med kurbitsmåling på :)

Kraaaaaam aka

Tidevarf sa...

Underbara träskor! Måste nog leta fram mina som är vita med nyckelpigor på. :)

Ha en härlig dag.
Kram
Anneli