25 april 2013

Maskrosor i all ära...

Maskrosor i all ära, det finns säkert en anledning till att de heter maskrosor. Muggarna med dessa rosor åker fram när våren kommer.
Hur enkla som helst, köpta på Ica för några år sedan. Gillar dekalerna på dem, med maskrosor i olika stadier. Ni vet ju hur lätt koppar som man verkligen är rädd om, går sönder. Men icke sa nicke...att det blir en endaste spricka i dem. De slängs hit och dit i ryggsäcken ner till badet, kaffekorgen i bilen och hit och dit till kaffet ute. 

10 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så fina! Våra maskrosor är ju som små solrosor, om dom inte är i min gräsmatta gillar jag dom mycket.
Kramar
AnnaMaria

Sirpa sa...

Hej! Jag brukar få min bakgård fullt med maskrosor och gillar den gula färgen...innan den dumma gräsklipparen kommer och kör bort allt:(
Önskar dig en fin dag!
Kram Sirpa♥

Maria sa...

Härliga och somriga muggar! :) Vår gräsmatta brukar bokstavligen översållas av maskrosor under sommaren... känns sådär "lagom" fint! ;)

Ha det gott och trivsamt!
Kram♥

Fru Eriksson sa...

Men sååå vackra :)
/Kram Annmi

Vardag och flärd sa...

Helt underbara! Dessa har jag (också) missat!
Ha en fin dag och tack för din goa hälsning, vännen!
Kramar Eva

Johanna sa...

Vilka perfekta vårmuggar!!!
Kram Johanna

lallbacken sa...

hejhej anna. superfina maskrosmuggar, säker jättegoda att dricka kaffet ur ;) ha en skön helg som är på antågande
/mia

engelsson sa...

Du, de där var riktigt fina..aldrig sett tidigare. Ha en fin fredag, hoppas du får sol..här i Blekinge är det dimmigt och grått.

G:a Affären sa...

ICA! Det där är ett fynd tycker jag, gillar dem jättemycket just också för att maskrosorna är i olika stadier. Jag tror kaffet smakar extra gott idem!

Kramar
Cia

Home2tiny sa...

Vilket fynd, de är ju helt ljuvliga, skulle gärna packa ner dem i min picknickkorg. Ha en fortsatt skön lördag vännen. Kramisar Tina