11 april 2013

Inga och Kaksi...drömmer

Det är inte bara vi tvåbenta som drömmer om värme, även Inga och Kaksi drömmer sig bort till sommaren 2012. Första sommaren då Inga skulle lära sig att simma, simläraren är bästa kompisen. Så till sommaren blir det flytväst på lilla frallan Billy och sen simlektioner. Vi har en underbar badsjö med plats både för människor och hundar visst längtar man :)

9 kommentarer:

Vita små hjärtan sa...

Hihi vad gulligt ed flytväst!!!
Ha en fin torsdag
Kram Agnetha

inadenfina sa...

Så mysigt det ser ut. Hur många hundar har du? :) Kram från Ystad

Marianne sa...

Såå mysigt!:)
gulligt med lilla flytvästen och bästa kompisen som simlärare:)
Nu har jag blivit så inspirerad av dig och dina härliga färger och fina stolar så nu ska jag måla en gammal avlagd stol som jag hittade i dotterns grovsoprum där hon bor!;)
(Måste bara välja färg först;)
Ha en härlig dag!

Vardag och flärd sa...

Ja, det är så mysigt när hundarna får simma och leka i vattnet, undrar om de känner samma längtan som vi gör. Jag älskar att bada och brukar börja i maj månad men i år vet jag inte .....
Ha en fin dag, vännen!
Kramar Eva

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Ja man längtar mycket efter värme och sol. Den stora hunden ser ut som en simlärare, bra med flytväst innan det känns säkert.
Kramar
AnnaMaria

Prinsessorna på Bellevue sa...

Underbart med jordgubbar och så myysigt det ser ut när de ska till och simma! Även hundar längtar nog efter sommaren, tror jag...

Kraam
Petronella

nattugglan sa...

oj skitt går det att bada..här är is o mycket snö ännu!;O((Kaksi va ett roligt namn på hunden...betyder ju två på finska...haha..(det vet du ju nog)...o vilket härligt passpoalband, skulle bli fint att sy på en kudde som du sa!

Maria sa...

Snart så... 14 grader på onsdag nästa vecka här i Skåne, en prognos som INTE får ändras!!

Catarina sa...

Va`gulligt det var med flytvästen :)