24 april 2013

För många plåtburkar...

Gamla plåtburkar är något som var lättare att hitta på loppisar förr. Just de här har jag haft väldigt länge. Men när det dyker upp någon som passar så klart får den följa med. Som med allt annat så tycker man ju inte, att det finns tillräckligt. Det finns dagar när alla burkar ska torkas av, just då finns det för många och det märks när man travar de på varandra.

10 kommentarer:

Maria sa...

Vilka finfina burkar! Kan man få tillräckligt många eller mycket av det man gillar?
Jag samlar inte på något särskilt men har en fäbless för skärbrädor och temuggar och assietter och färgglada mått och... ;)

Hoppas att du får en trivsam dag!
Kram♥

Marianne sa...

Tycker det är svårt att hitta några på loppis nu, och hittar man vet dom hur man tar betalt;)
Fina är dom i allafall!
Ha en härlig dag!
Kram

kråke sa...

Hihi, så fina:)) Plåtburkar kan man väl inte få för många av, eller?;))

Kram på dig!:)

kråke

lallbacken sa...

hejhej anna. men visst är det svårare att hitta burkar nu. och priset är ju hur mycket som helst, även om det är på byns loppis. lite tråkigt faktiskt. din chokladbok ser god ut, choklad är en av mina passioner :) mums!
/mia

Sirpa sa...

Hej! Så fina burkar!
Ja, jag har märkt att det finns inte plåtburkar på loppisar längre...hmm!
Har en fin dag!
Kram Sirpa♥

nattugglan sa...

så fina! Jag va en vända på ett av våra tre loppisar som finns här i "närheten"..men inte en ända fin burk..:O( Men vasen som jag köpte..den tyckte jag om.. och ett + va ju att det va 30% på den hyllan där den fanns.ha en bra dag!

Vardag och flärd sa...

Ja, det finns en baksida med allt vackert, det ska hållas rent och fint om det ska vara vackert! Kan nog hålla med om att det är svårt att hitta gamla, fina burkar och hittar man några är det skyhöga priser, efterfrågan är stor tydligen.
Ha en fin dag, vännen!
Kramar Eva

Black Iris sa...

Åhh, där har du en serie jag inte har. Visst kan det vara tråkigt att damma alla burkar men lyckan av att ha dem överträffar det.

Kram Maidi

Vibeke Sæther Svenningsen sa...

kjære Anna:)Du må gjerne finne noen svenske"burkar"til meg for jeg bare elsker de....jeg vet jo at du har øye for slike så tenk gjerne på meg neste gang du finner noe,hi,hi:))))Klem & kram!

G:a Affären sa...

De fina Mazettiburkarna blir allt svårare att fynda. Själv är jag också en "burkoman", ingen dum idé att trava dem på varandra för då behövs bara den översta dammas!

Kramar
Cia