7 februari 2013

Silverbestick...

Gamla silverbestick hittar man på loppis och secondhand ibland. De kan blandas hur som helst i mönster och utförande. Därför kan man köpa några stycken åt gången, det gör inte något om de är olika. Sen det där med att putsa kan ju vara rätt okej, men jag tycker att det är charmigt när de är lite missfärgade och skiftar i röda och bruna toner.

6 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det är jättefint och duka med olika sorters bestick, du har en härlig samling i burken.
Kramar
AnnaMaria

Sirpa sa...

Hej! De är ju jätte fina! Önskar dig en trevlig torsdag!
Kram Sirpa

Rapport till Vänfors sa...

Hallå Anna!
Å, vad jag tycker om dina bilder. Du har alltid förmågan att få så fint ljus i dem. Har du någon speciell ljussättningslampa eller?
Så glad jag blev över ditt burkinlägg. Den största rosenburken har jag också här hemma. Fick den efter min farmor. Minns att hon hade den i sitt skafferi när jag var liten så jag gissar på att den är ifrån 50-talet. Jag är född 64 och den har funnits minst sen dess. Roligt att se att det tydligen är en serie och att de är från Danmark. Tack för denna information:)
Kram Annika

Johanna sa...

Tack så mycket!

Emilia sa...

Fin blandning silverbestick, det var längesen jag putsade mina så de är också charmiga just nu kan man säga ;)

Vardag och flärd sa...

Silverbestick är så vackert och en del av mina står också i en glasburk och blir vackert missfärgade! Endast de som används vid en middag rengörs - hett vatten och bakpulver och sen blir de skinande rena. Jag vill ju använda mina saker och inte bara ha dem till lyst!
Ha en fin dag!
Kram Eva