3 februari 2013

Färgrikt loppisköp...

Ett färgat inlägg från min loppisrunda igår. En broderad kudde och i perfekt skick. Några sybågar, ett retro förkläde och en bok av Tricia Guild.

9 kommentarer:

Vibeke Sæther Svenningsen sa...

Du er vel en FARGERIK og KREATIV dame du Anna:) Den boken har jeg også,masse nydelig inspirasjon og hente:)I dag ryddes det på mitt hobbyrom og i alt mitt papir...jeg har så mye og klarer ikke kaste noen ting,for man vet jo aldri om det kan komme til bruk en dag:)))Er det rart det fyller seg opp,hi,hi!Ha en mysig søndag kjære deg:)

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jättefin kudde i förra inlägget, man blir glad av och titta in här och se dina färger.
Ha en skön söndag
Kramar
AnnaMaria

kattiiiiss sa...

Snygga färger!
Det gillade jag :-)

Kram K

Queen of Kammebornia sa...

Vilket alldeles underbart förkläde!!!

Fint o Fult sa...

Förkläden och broderade kuddar är ju fantastiska loppisfynd :) Jag norpar alltid åt mig såna så fort jag får chansen, i somras hade jag förkläden på en lång lina utanför butiken, så himla fint. Tyvärr gick dom åt som smör i solsken och nu hittar jag knappt några på loppisar längre. Kan det vara så att förklädet är tillbaka i var mans (kvinnas) hem... :)
Kram Monica

Annas röda stol sa...

Ja så kan det vara Monica, att förkläden är på tillbakagång. Sen är det nog så att det är tygerna som tilltalar och att de är så välsydda. Jag ser förkläden ibland och gillar jag dem så åker de med hem, om det skulle bli överskott här så skickar jag dem med båten till dig :) Anna

Johanna R sa...

Vilken fantastisk kudde!!!

Johanna sa...

Underbart retro förkläde & vilken häftig kudde-du gör verkligen riktiga fynd !!
Kram J

CreandoPhoto sa...

Du är loppisdrottningen. Jag har alltid trott att det är min bästa vän som är det, men det är du. Det fattar jag nu! :)