29 januari 2013

Att samla på sig lite fint papper...

Att skapa en fin och personlig paket, det tycker jag är roligt och innehållet blir då mer personligt. Då är det bra att ha lite presentpapper hemma. Så nu förvarar jag dem i denna lilla tunna eller papperskorg, ja jag vet faktiskt inte vad den är till för. Men i alla fall så har jag funnit den på loppis för några år sen, då är det så med den som med annat som är lite speciellt, här flyttas det runt till olika platser i huset.

9 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Härliga pappersrullar! Kan nästan se hur du går omkring och flyttar och donar!
Ha en fin kväll!
Kram Eva

Queen of Kammebornia sa...

Fina papper är alltid bra att ha!

CreandoPhoto sa...

Papper i fina varianter kan jag inte riktigt få nog av. Nu har jag dessutom fått ett så fint skåp där jag kan förvara alla mina sorter.... Fast egentligen synd att gömma dem... tänker jag nu när jag ser dina :)

Kramar

Life´s Silverlining and I sa...

väldigt vackert papper! Kram Nilla

Maria sa...

Så fint! Jag har bara fula inslagspapper så de göms undan men är så otympliga så de slängs till slut. Smart att ha en fin hink med fina papper i :)

Kram

Prinsessorna på Bellevue sa...

Vilka fina papper du har! Känner inte igen ett enda! Sedan diggar jag din gröna stol. Har två här hemma, i nästan samma kulör!

Kram
Petronella

Mormorsglamour- pyssel och inredning sa...

Kan bara hålla med, papper är användbart till mycket!
Jag brukar gå in i färgaffärer och fråga efter utgångna tapetböcker. Tapeterna kan man använda till massor, förändra möbler, väggar, slå in som present och dekorera det mesta :)
Kram
Helena

Vibeke Sæther Svenningsen sa...

Elsker papir jeg også Anna,og har en stor samling i farger og mønstre....tror det er en slags last jeg har,hi,hi....mange herlige papir hos deg,friske fine farger i Annastil:)ha en fin dag,klem Vibeke

Fru Vallmo sa...

Gröna stolen alltså, oj så fint, underbar färg! Papper är ju också fint men stolen.....