2 november 2012

Lite vinter

En kudde sydd av ett gammalt broderi med domherrar. Gamla broderier hittar man på second hand för en billig peng. Domherren är en fågel som verkligen lyser upp i naturen när den visar sig. Vi brukar ha besök här varje vinter när kylan kommit och dom är så vackra. Ja sen kan det ju bli så här med Amaryllisen när man har lite för bråttom att jula som jag.

5 kommentarer:

Black Iris sa...

Hej..
Jag hittade hit via Vardag och flärd. Helt betagen blir jag av dina fina kuddar.. Inspirationen växer i mig för jag har ganska mycket sånt tyg du använder fast mitt är blått.. Jag slaktade några gamla madrasser förra sommaren=)

Kram Maidi

Vardag och flärd sa...

Broderierna som du sätter på kuddarna är så himla fint! Men jag hittar aldrig broderier på vår loppis, tråkigt! Det dyker nog upp så småningom förstås.
Ha en fin helg!
Kram Eva

Maria-Isabel sa...

Fina broderier är fantastiska, tänk vilken tid och kärlek som ligger bakom de stygnen ... blev så inspirerad att läsa mer om gamla broderier nu, tack för inspirationen! Så fint också att visa hur man kan använda gamla broderier - på ett litet annorlunda sätt, som dina fina kuddar! Ha en fin helg!

Elna sa...

Vilken underbar kudde med domherrar.

Kramen

Queen of Kammebornia sa...

Så fint!