6 november 2012

Gammal kontorstol

Min gamla kontorstol ska få ny kostym. Stolens klädsel var i dåligt skick när jag räddade den. Men underredet är så vackert med sina hjul och den snurrar galant. Jag klär om den med gamla broderier och det är många provningar innan jag bestämt mig. Ryggen är färdig men sitsen är inte riktigt överens med mina broderier, så vi får se vad det blir och jag återkommer med det färdiga resultatet.

7 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Anna, du är helt otrolig!
Kram Eva

Fint o Fult sa...

Det där var ju helt fantastiskt fint! Tycker det var fint även med det vita domestiken på sitsen :)
Jag har en stor korstygnstavla med papegojor som jag går och kikar var den kan passa på för stol här hemma...gillar verkligen idén!
Ha det gott, kram Monica

Maria sa...

Vilken charmig och fin stol! :) Broderier är klar underskattat tycker jag. Underbart att du tar dig an dessa konsthantverk!!!

Fin dag till dig!
Kram♥

Sandra Karlsson sa...

Mysigt Anna :) Kramar <3

Tess på Tilda och Mamma sa...

Åh så fin stol den skulle jag inte säga nej till.Ha en fin dag/Theres

Rapport till Vänfors sa...

Men guu så läckert! Brukar tänka på alla dessa broderier på loppisar som ingen vill ha. Har sett väskor,kuddar och delar i plagg men aldrig en omklädd möbel. Så otroligt läckert om man hade samlat ihop tillräckligt många för att klä om en gammal soffa eller nåt. I olika blå nyanser tex. Otroligt Häftigt. Tack för hjälpen med hur man kan fixa tryck på tyg, inte alla som har din inställning att berätta eller tipsa.
Kram Annika

Queen of Kammebornia sa...

Så himla fint det blir!