28 oktober 2012

Min telefon

Min telefon är röd och den funkar perfekt. Den kan vara lite trög när det ska ringas mobilnummer men då gäller det att snurra väldans fort på nummerplattan så funkar det med.

8 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Den är så fin och fantastiskt att man kan ringa med en sådan fortfarande! Jag har en grå men den är undanstoppad i skåpet, röd är mycket finare.
Din visp i förra inlägget är ett riktigt barndomsminne!
Kram Eva

Rapport till Vänfors sa...

Hittade hit via Vardag och flärd. Så läckra bilder och så fina inlägg. Flera av de saker du fotat hade jag som barn i mitt hem, så roligt att se. Hit kommer jag definitivt tillbaka.
Kram Annika

kråke sa...

hihi...snurra på du bara...telefonen är underbar:)))

Kram på dig!

kråke

Fru fix och trix sa...

Tänk att den är en sådan läckerbit och känns så exklusiv, fast vi hade en precis likadan under hela min uppväxt! Kram Maria

Queen of Kammebornia sa...

Vilken fin telefon! Vi har en gammal svart i bakelit :) Men någonstans har jag en sådan där fin som du har också, fast grön. Kram!

Vita små hjärtan sa...

Härligt!!!! Jag gillar röda detaljer!
Ha en fin måndag!
Kram Agnetha

Hildas hem - Sofia sa...

Haha! Jag har en exakt likadan! Jag köpte den för 10 kr på loppis och det går alltid att lita på den. När de andra telefonerna dör på grund av strömavbrott så funkar den röda pärlan utmärkt ... men precis som du säger tar det ju en stund att slå långa mobilnummer :)

Jag önskar dig en härlig start på veckan!
Kram Sofia

Anna Scandinavian Cottage sa...

Underbart! En sådan hade vi när jag växte upp och kan sakna dem ibland!
Vilken härlig blog du har, glad att jag fann den i myllret :)
Mvh, Anna